Je kijkt naar het water en denkt hoe gaaf is het als ik hier nou eens heerlijk kan zwemmen.

Maar dan slaat de paniek toe. Is dit wel veilig, ik kan helemaal niet snel zwemmen, wat als ik moe wordt, ik kan wel een borstcrawl maar raak snel buiten adem. HELP!!!!!

 

Hoe heerlijk zou het zijn als je met ontspanning lekker kan gaan glijden door het water, zoals de vissen en dolfijnen doen. Kan dat?

Ik ga eerlijk met je zijn, we zullen als landdieren nooit zoals een dolfijn door het water kunnen glijden, maar we kunnen er wel veel van leren en we komen een heel eind.

Middels de Total Immersion techniek leer je ontspannen en efficiënt glijden door het water, dat je minder energie verspilt en dus langer door kan gaan zonder buiten adem te zijn. En als dat lukt kan je ook sneller gaan zwemmen met minder slagen.

Wil jij dit ook? Doe dan mee met de openwater zwemcursus 18-20juni 2021. 

N

Efficiente borstcrawl leren

N

Ontspannen leren zwemmen

N

Een uur kunnen volhouden in borstcrawl

N

Zonder angst en stress het openwater in

N

Vol vertrouwen genieten van elke zwemtraining

N

Krijg de juiste mindset om vol te gaan voor jouw doel.

De 3 daagse zwemcursus waar je persoonlijk wordt begeleid in jou zwemtechniek. Of je nu helemaal aan het begin staat van de borstcrawl of al jaren lang borstcrawl zwemt en beter wilt worden, sneller en effectiever.

Wat gaan we doen in deze 3 dagen?

 

5 zwemtrainingen

7 uur zwemmen in 3 dagen tijd

Alle openwaterzwemtechnieken, navigeren, golven en meer.

Theorie over de zwemtechniek

Landtraining

Trainingen voor na de cursus om verder zelf te gaan oefenen

 

Lunch wordt verzorgd als ook warme drankjes voor tussendoor zodat we lekker warm blijven. 

Voor €337,-

Praktische zaken:

Vrijdag 18 juni van 113.00-16.30uur

Zaterdag 19 juni van 9.00-15.00uur

Zondag 20 juni van 9.00-15.30uur

Locatie 3 verschillende openwater locatie zodat je aan allerlei situaties gewend gaat raken. Huizen, Amsterdam en Aalsmeer.

Wat krijg je allemaal?

5 zwemtrainingen allen in openwater meestal met wetsuit, maar we gaan ook een keer zonder. 

Elke training behandelen we een techniek onderdeel van de borstcrawl en passen we dit toe in het openwater. Ook nemen we door hoe je het beste kan navigeren, kan aanpasen aan weersomstandigheden mbt navigeren, ademhaling en je arm techniek van de borstcrawl. 

 Ook worden er video opnames gemaakt en gaan we deze terug kijken en analyseren om vervolgens direct de analyse weer toe te passen. 

1x zal er ook een landtraining komen, welke vorm van krachtraining en oefeningen kan je doen om je zwemconditie sterker te maken, maar ook je techniek nog beter te maken. 

Verder is er elke dag een blok van theorie waar we  de zwemslag doornemen om te begrijpen waarom we bepaalde dingen wel doen en wat ook niet.

GA JIJ VOOR EEN ONTSPANNEN EFFECTIVE ZWEMSLAG EN STRAKS HEERLIJK VEEL METERS KUNNEN ZWEMMEN?

MELD JE NU AAN, ER IS PLEK VOOR MAXIMAAL 10 PERSONEN EN VOL=VOL. 5 plekken zijn al bezet. 

 Wie ben ik?

Ik ben Josta Bolhuis, triathlete al 17jaar lang, 8 hele triathlons (4x Challenge Almere, Ironman Barcelona, Ironman Lanzarote, Norseman, Celtman) Vele halve, OD, kwart en sprint triathlons, naast een aantal marathons en ook de Halve marathon des sables op Fuertventura in 2019.

Trainster/coach en opleider sinds 2000. In de fitness, groepsfitness, duursport, hardlopen, hockey, zeilen, surfen, wintersport, zwemmen en triathlon. En nu alleen triathlon en duursport gericht op vrouwen, omdat vrouwen fysiologisch echt anders zijn dan mannen. Ik hou van persoonlijk gericht coachen en training geven.

Ik adem en leef sport, want naast dat ik triathlon en ultralopen zelf doe ben ik sinds 2000 afgestudeerd aan de ALO(academie lichamelijke opvoeding) en werk ik als sinds mijn 16e in de sport als trainster, coach, docente lichamelijke opvoeding. En vanaf 2016 mijn eigen bedrijf Trispiration. In 2015 de opleiding tot Total Immersion zwemcoach gevolgd in Madrid.

In 2016 ook mama geworden. 2 zoons uit 2016 en 2018. Naast mijn twee witte herdershonden en lieve vriend.

Ik weet hoe het is om angst te hebben voor het openwater, terwijl ik wel een goede borstcrawl kan zwemmen, door meer ontspannen en relaxter door het water te glijden werd ik sneller en kan ik met veel meer zen genieten van het water. En sinds 2015 zwem ik via de TI techniek PR’s op triathlonwedstrijden en kom ik minder moe het water uit, terwijl ik harder zwem.

Gaan we samen aan de slag?