Je bent lekker aan trainen voor triathlon. 

Op zich gaat het best lekker, maar je merkt dat je wat mist. Je trainer vraagt ineens een sprinttraining te gaan doen en je vraagt je af waarom je niet vooruit te branden bent. Je benen voelen slap. Vorige week ging het nog zo lekker en kon je goed meekomen zelfs met de mannen. 

Je volgt de adviezen en neemt netjes je proteine shake na iedere training, maar waarom heb je dan na sommige training het idee dat je herstel verdomd traag gaat. Terwijl op een ander moment je het idee had dat de extra proteinen je vermoeidheid snel deden verdwijnen. 

Je hebt al vele jaren ervaring in de triathlon, nooit een blessure gehad en kon altijd volop gaan en ineens wil het niet meer en komen er pijntjes, onstekingen en voel je dat je uit balans raakt. De ene week gaat het goed maar dan ineens kan het zo omslaan. 

Het antwoord ligt in de hormoonhuishouding. En de antwoorden hierop ga ik je geven in de Triathlon Game changer. 

N

Inzicht in je hormonen

N

Weten hoe jou cyclus topv training gaat werken

N

Hoe je je trainingsschema kan aanpassen op je cyclus

N

Je voeding kan aanpassen op het ritme van je cyclus.

N

Hoe je zelf je schema kan monitoren en een goed plan voor jezelf kan maken.

N

De juiste mindset kan vasthouden voor het halen van jou doel

Start 2 augustus 2021

12 weken met trainingsschema dat gericht is op de hormoonhuishouding van vrouwen die in de duursport actief is.

Geschikt voor korte en lange afstanden. alle leeftijden.

Modulen over training, hormonen, cyclus, de overgang en daarna.

Voeding tips, recepten, sportvoeding hoe werkt dat, wat heb je nodig, hoeveel heb je nodig. Wat eet je voor en na een wedstrijd of zware training.

Hoe zorg je dat je niet teveel afvalt of hoe verander je je body compositite, minder vet meer spiermassa.

Handige PDF’s om in te vullen en werkboeken om te downloaden

70 video’s in de trispiration Academy te vinden.

Besloten community voor vrouwen

Elke 2 weken een coachcall met een triathloncoach

Kick off week

Race week.

Voor 217,- 12 weken begeleiding 

“Kijkend en dromend naar het water.
Dromend over die ene race, dat grote doel, hoe ga ik dat aanpakken?

Vroeger had ik een mannelijke coach, top coach en echt een leuke man, niks mis mee. Maar we botsten op het feit dat ik niet altijd alle trainingen goed kon uitvoeren. Ik tot 2x toe uitgedroogd over de finish kwam en aan het infuus moest. Ook al hield ik mij strak aan het plan van de coach. Er kwamen veel vragen bij mij naar boven. Ik werkte toen al in de sport als trainster en opleider en ging mijn eigen kennis induiken op zoek naar antwoorden voor mezelf.

Toen 10 jaar geleden was er nog weinig te vinden over hormoon onderzoeken. Wel over het verschil in spieren mbt mannen en vrouwen. Ook dook ik in wat zwangerschappen en bevallingen met het vrouwen lichaam doet, Wat gebeurt er anatomisch en fysiologisch in het vrouwenlichaam wat anders is dan bij de man.

Gelukkig komt er steeds meer onderzoek op vrouwen en weten we een klein beetje meer. En dat wil ik graag met je delen. Delen in een taal die voor iedereen te begrijpen is, maar vooral de vertaalslag maken naar de praktijk, zodat jij weet hoe je het beste kan trainen als vrouw, maar ook nog met een dikke glimlach over de finish kan komen.

Doe mee voor 217,- 

 

Herken je dit?

Je hebt via de mannen op je triathlonvereniging te horen gekregen dat ze gels nemen bij wedstrijden. Gels? Wat is dat? Is dat eten? En als je die dan neemt hoeveel moet je dan nemen? Moet je daar bij drinken? Zo ja wat dan? Je hebt het geprobeerd en je merkt dat het wel iets doet, maar nog steeds heb je de volgende dag na je wedstrijd het idee dat een vrachtwagen over je heen is gereden, spierpijn in de benen, makkelijk gaan zitten lukt niet. 

Wat als ik je vertel dat je super snel kan herstellen na een wedstrijd, als je tijdens de wedstrijd jezelf goed verzorgt. Je daarmee nog sneller kan racen, zonder extra hard te hoeven trainen. 

Hoe dat werkt? Dat ga ik je allemaal uitleggen in de Triathlon Game Changer programma voor vrouwen. 

Kennis zodanig uitgelegd dat het direct toe te passen is in de praktijk.
Je elke week stappen gaat maken en steeds slimmer, effectiever gaat trainen. 

Ben je 20, 40 of 60jaar Of alle leeftijden daartussen en om heen. Het programma is zo ingericht dat in elke fase van je leven als vrouw je leert begrijpen hoe je het beste kan trainen. 

Na deze 12 weken kan je hier nog vele jaren gebruik van maken. 

Wat kan je verwachten

 • Trainingsschema die persoonlijk past bij jou situatie en trainingsdoel. 
 • Leren te trainen en je voeding aan te passen op je cyclus, overgang of daarna.
 • In welke fase van je leven je zit begrijpen waarom sommige trainingen heel goed zijn te doen en in een andere fase je deze wat minder zou moeten doen. 
 • Blessurevrij leren trainen
 • Slim en effectief te gaan trainen
 • Doelgericht kunnen trainen
 • Hoe je training, voeding, werk en eventueel gezin allemaal kan combineren en nog genoeg herstel krijgt, zodat elke training raak gaat zijn.  
 • 12 weken begeleiding olv van Triathlon coach Josta Bolhuis (25jaar ervaring in de sport)
 • 6 coachcalls via zoom. 
 • 70 video’s over training, voeding, cyclus en training, cyclus en voeding, de overgang training en voeding en mindset
 • Kick off week start 4 juli 2021
 • Besloten community waar je al je vragen kunt stellen en je de extra motivatie kan vinden om naar je doel toe te trainen. 
Ready to go!!!!