Wil jij mentale support krijgen in een groep gelijkgestemde vrouwen tijdens het sporten en jezelf goed voorbereiden op je volgende triathlonwedstrijd?

Ik rijd met mijn fiets over de vulkanische grond van Lanzarote. 100 kilometer lang ga ik op en af, op en af de vulkanen over. Inmiddels heb ik flinke spierpijn gekregen, maar met dank aan de steun van mijn Amerikaanse en Canadese mede triathletes, voel ik mentaal zoveel kracht dat ik door blijf zetten en verder ga dan ik ooit had durven dromen. Aan het eind  van de week, hadden we met zijn allen zelfs een halve triathlon gedaan. Door naar dit gave trainingskamp op Lanzarote te gaan waar ik support kreeg van andere vrouwen, voelde ik me fysiek en mentaal sterker dan ooit. Juist door de inspiratie en motivatie die ik van deze vrouwen kreeg, heb ik een aantal maanden later zelfs de IronMan op Lanzarote volbracht!’

Wat nu als jij ook die kracht en drive die ik hier had, zou kunnen ervaren, doordat je hulp en support krijgt in een groep van gelijkgestemde vrouwen? Waarin je elkaar versterkt en aanmoedigt om net dat stapje extra te zetten?

Doe mee met het Gratis Online Triathlon Trainingskamp van Trispiration!

 Wat krijg je?

N

Trainingsschema

N

Kennis van sportvoeding

N

Zin om te trainen

N

Live krachttraining video te volgen met de coach

N

Elke dag een coachcall voor vragen en elke dag een onderwerp dat wordt besproken bv wedstrijdplanning

N

Veel inspiratie en motivatie van elkaar. Een community van triathlon vrouwen.

Natuurlijk heeft niet iedereen zomaar de tijd of het geld om mee te doen aan zo’n tof triathlon trainingskamp in het buitenland. Om die reden heb ik een zeer goedkoop online triathlon trainingskamp ontwikkeld. Zodat ik jou samen met een groep sportieve vrouwen uit heel Nederland kan uitdagen en motiveren om een training te doen waar jij veel voordeel uit haalt tijdens het deelnemen aan je eerste of tweede triathlon wedstrijd. Ik ga al mijn kennis en ervaring over trainen, sportvoeding en wedstrijdplanning met je delen, zodat jij nog harder en beter gaat knallen tijdens deze wedstrijd. Durf jij de uitdaging aan?

Normaal €577,- Alleen nu:

€9,97

Hoe werkt het?

Bij aanmelding ontvang je van mij het trainingsschema in de mail. Hiermee daag ik je uit om net iets harder te trainen dan je normaal gesproken in een week doet. Op 11 november starten we met het trainingskamp in een besloten Facebookgroep met meer dan 60 vrouwen. Vijf dagen lang kom ik live om je een opdracht mee te geven die je uit mag voeren. De vijf trainingsdagen zijn als volgt ingedeeld:

 

Dag 1: Uitleg trainingsschema & weekplanning

Dag 2: Het belang van krachttraining

Dag 3: Alles over sportvoeding voor vrouwen

Dag 4: Wedstrijdplanning

Dag 5: De voordelen van een triathloncoach

 

Alle trainingsoefeningen die je van me krijgt over zwemmen, hardlopen, fietsen en krachttraining, doe je buiten, maar wel in je eigen vertrouwde omgeving of in je eigen sportschool.

Voor wie is dit gratis online triathlon trainingskamp geschikt?

Jij bent:

 

-Een sportieve vrouw die al aan hardlopen, wielrennen, zwemmen of triathlon doet.

-Een sportieve vrouw die zich graag wil voorbereiden op haar eerste of tweede triathlonwedstrijd.

-Een vrouw die graag wil pieken tijdens het trainingskamp en die gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen.

-Een vrouw op zoek naar een coach en naar een groep gelijkgestemden die jou blijven motiveren om door te gaan.

Normaal €577,- Alleen nu:

€9,97