Trispiration Online Triathlon Trainingskamp

Ik rijd met mijn fiets over de vulkanische grond van Lanzarote. 100 kilometer lang ga ik op en af, op en af de vulkanen over. Inmiddels heb ik flinke spierpijn gekregen, maar met dank aan de steun van mijn Amerikaanse en Canadese mede triathletes, voel ik mentaal zoveel kracht dat ik door blijf zetten en verder ga dan ik ooit had durven dromen. Aan het eind¬† van de week, hadden we met zijn allen zelfs een halve triathlon gedaan. Door naar dit gave trainingskamp op Lanzarote te gaan waar ik support kreeg van andere vrouwen, voelde ik me fysiek en mentaal sterker dan ooit. Juist door de inspiratie en motivatie die ik van deze vrouwen kreeg, heb ik een aantal maanden later zelfs de Iron Man op Lanzarote volbracht!’

Wat nu als jij ook die kracht en drive die ik hier had, zou kunnen ervaren, doordat je hulp en support krijgt in een groep van gelijkgestemde vrouwen? Waarin je elkaar versterkt en aanmoedigt om net dat stapje extra te zetten?

Natuurlijk heeft niet iedereen zomaar de tijd of het geld om mee te doen aan zo’n tof triathlon trainingskamp in het buitenland. Om die reden heb ik een gratis online triathlon trainingskamp ontwikkeld. Zodat ik jou samen met een groep sportieve vrouwen uit heel Nederland kan uitdagen en motiveren om een training te doen waar jij veel voordeel uit haalt tijdens het deelnemen aan je eerste of tweede triathlon wedstrijd. Ik ga al mijn kennis en ervaring over trainen, sportvoeding en wedstrijdplanning met je delen, zodat jij nog harder en beter gaat knallen tijdens deze wedstrijd. Durf jij de uitdaging aan?

Hoe werkt het?

Op 15 maart ontvang je van mij het trainingsschema in de mail. Hiermee daag ik je uit om net iets harder te trainen dan je normaal gesproken in een week doet. Op 16 maart starten we met het trainingskamp in een besloten Facebookgroep met meer dan 60 vrouwen. Vijf dagen lang kom ik live om je een opdracht mee te geven die je uit mag voeren. De vijf trainingsdagen zijn als volgt ingedeeld:

Plus extra uitdagingen

Dag 1: Uitleg trainingsschema & weekplanning

Dag 2: Alles over zwemmen

Dag 3: Alles over fietsen

Dag 4: Alles over hardlopen

Dag 5: Hoe ik van niets naar een 8 hele triathlons heb getraind. WEBINAR

 

Alle trainingsoefeningen die je van me krijgt over zwemmen, hardlopen, fietsen en krachttraining, doe je buiten, maar wel in je eigen vertrouwde omgeving of in je eigen sportschool.

Voor wie is dit gratis online triathlon trainingskamp geschikt?

Jij bent:

-Een sportieve vrouw die al aan hardlopen, wielrennen, zwemmen of triathlon doet.

-Een sportieve vrouw die zich graag wil voorbereiden op haar eerste of tweede triathlonwedstrijd.

-Een vrouw die graag wil pieken tijdens het trainingskamp en die gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen.

-Een vrouw op zoek naar een coach en naar een groep gelijkgestemden die jou blijven motiveren om door te gaan.

“Hoi Josta, vooral de live uurtjes vond ik erg fijn. Om iemand te horen praten die bruikbare tips geeft. Een wetsuit heb ik inmiddels aangeschaft. En een nieuwe fiets ook. De motivatie die er onder de andere leden was, werkte aanstekelijk. Ik doe normaal gesproken alles alleen en dan is ruggespraak toch wel erg fijn.”

Ietsje de Boer

“Hoi Josta, ik vond het een leuke trainingsweek. Je bent eerlijk en direct dat vind ik goed!! Hou het zo, omdat een triathleet soms direct alles wil kunnen, maar het gaat beter als je het stap voor stap doet. Ik heb heel veel van deze trainingsweek geleerd!”

Fransizka Waldau

“Josta maakt leuke en goed doordachte schema’s op maat. Ze kijkt naar zowel lichamelijke als mentale belasting. Je kunt merken dat ze zelf veel ervaring heeft met uitdagende duurprestaties en ze komt met praktische en toepasbare tips.”

Jobien Groen