Ga jij die Trispiration Heldin worden die in 8 weken tijd naar een doel gaat toe trainen. 

Lekker gemotiveerd samen met andere vrouwen trainen. Elke week een boost krijgen om die stappen te maken. 

Sneller worden, fitter worden en triathlon fit zijn voor het triathlon seizoen van 2021. 

Het wedtsrijd element weer terug pakken. support krijgen. 

Balans en een juiste mindset behouden.

 

Speciaal voor jou heb ik het “8 Weekse triathlon trainingsprogramma voor vrouwen” (incl learning video’s) samengesteld.

Door deze CURSUS ga jij LEKKER IN DIE RACE MODUS komen. 
Ga je voelen en ervaren hoe het triathlon spel werkt.
En zwem, fiets en loop jij straks een geweldige triathlon. En weet je hoe je je motivatie kan vasthouden.

Ik help je stap voor stap .
MET DEZE CURSUS KRIJG JE:

N

Elke week een trainingsschema dat bij jou past.

N

Experts komen aan het woord over training. voeding en mindset.

N

Nog slimmer leert trainen

N

Verdere verdieping in hoe training en voeding werkt

N

Nog sterker worden in zwemmen, fietsen en lopen met technische tips.

N

Coachcalls waar je al je vragen kunt stellen en we koppelingen gaan maken.

N

Toewerken naar een doel die je samen met mij bepaalt.

Zij gingen je voor en wat zijn hun ervaringen.

Alie Brouwer

Ik heb er vooral van geleerd dat ik teveel trainde. Nu ik gewend ben aan jou schema probeer ik daar nog steeds rekening mee te houden. Ik luister nu beter naar mijn lichaam. 

De schema’s sloten goed aan bij mijn niveau.  De video’s waren duidelijk en leerzaam. Ik ben eigenlijk wel aardig op de hoogte van van alles om training maar toch weer wat bijgeleerd. Ook heerlijke recepten die ik nog steeds gebruik. 

En ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Vind het fijn dat je vrouwen begeleid en daar erg enthousiast mee bent. Je spreekt uit veel ervaring en dat voelt goed. Je weet wat je doet en motiveert vrouwen op de voor mij juiste manier. 

 

Fabiola Bosman

De afgelopen weken waren geweldig ik voelde me net een pro.

Ik heb super veel geleerd en met name omdat ik een beginner ben heeft me dit naar een hoger niveau getild.

De schema ‘s waren pittig en veel dus heb daar een balans in moeten zoeken wat goed ging.

De video’s waren leerzaam, vooral voeding tijdens de race daar ga ik verder mee experimenteren

JIJ bent een geweldig persoon, gedreven en vol enthousiasme,  de zoomcalls waren leerzaam en gezellig, erg bedankt daarvoor!😇

Ilse van Asperdt

Ik vond het echt heel fijn om 8 weken lang zelf even niet te hoeven nadenken over m’n trainingen. En ook leuk om weer eens andere dingen te doen dan anders.

Ik heb vooral weer ervaren wat intervaltrainingen doen. Zelf laat ik die te makkelijk uit m’n schema’s 😉

 Het schema was voor mij top!! Met fiets uitdagender soms dan normaal, maar zeker heel goed te doen!

De video’s waren leerzaam en voor mij echt even een ‘momentje voor mezelf’. Supertoffe aanvulling op de trainingen

 Ik vind je een hele fijne coach, daarom ook m’n lidmaatschap nu van het team 😉

Het is een mooie kijkje in hoe jij als coach bent. Je laat veel kennis zien en weet dat ook toe te passen op het individu Ook het schema geeft flexibiliteit en is een mooie basis voor mensen die zoekende zijn hoe het beste te trainen voor triathlon. Het is toch soort van semi-opmaat omdat je niveau advies krijgt passend per discipline. De recepten zijn zeker een aanradar! Leuke aanvulling! Je zou zou een boek kunnen vullen met al deze kennis en toffe recepten. Het is gevarieerd en ondanks de lockdown heb je wel goed weten te adviseren hoe we verder konden doen. Ook leuk dat er uitdagingen gedurende het traject zijn om je zelf te toetsen.

Marloes Vos

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

8 Weekse Triathlon cursus
 10+ learning video’s waar je meer gaat leren over training, voeding en balans..
Motiverende en inspirerende interviews met experts, op het gebied van

Training, een sportdietiste en een mindset coach!
Inspirerend en zin om te gaan trainen!

Coachcalls, want ik hou van persoonlijke aandacht, omdat je het verdiend.
Je start tegelijk in een groep, via een besloten FB-groep en mail gaan we aan de slag.

Alle video’s vind je terug op de Trispiration Academy met een persoonlijke inlog. Zodat je alles op jou tempo kunt bekijken. 

Ga jij voor een mooi doel, fitter worden, slimmer leren trainen en daarmee in balans blessurevrij de leukste sport kunnen blijven doen.

Normaal €227,- Alleen nu:

€137,-

Daar zit je dan, balen dat een training niet gaat zoals je had gehoopt. Waar is de energie van vorige week? waar is die heerlijke flow? Hoe kan het dat wat vorige week zo heerlijk ging, nu niet meer lukt?

Hoe fijn is het als je dan een coach hebt die al deze vragen voor je kan beantwoorden, De kennis heeft en begrijpt hoe de fysiologie van een vrouw werkt. Die je de kennis kan geven om je energie te behouden, de flow erin kan houden, pijntjes geen blessures worden en je continue progressie kan blijven boeken. En dat in balans met je werk, sociaal leven en eventueel je gezin.

 

8 weken lang ga ik je begeleiden, waar je een trainingsschema ontvangt dat flexibel is, dat je voor zwemmen, fietsen en lopen het passende niveau aan schema ontvangt. Learning video’s waarin je leert wat je doet, waarom bepaalde training op het programma staan, hoe je je voeding goed kan krijgen. De juiste mindset, maar ook balans kan creeren in je week.

Wie ben ik?

Josta Bolhuis (42jaar), ik leef en adem sport. Vanaf de dag dat ik besef had van sporten ben ik gaan sporten. Op mijn 18e dan ook gestart met de Academie Lichamelijke opvoeding, de sportopleiding, was een logische stap. Na mijn studie begonnen met triathlon, naast Gym docente en groepsfitness instructrice. Triathlon past in alles bij mij. Ik hou van de duur, de uitdaging, het mentale spelletje. In 2011 de stap gemaakt naar de Long Distance en sindsdien 8 hele triathlon gefinished. Waarvan 2 extreme triathlons namelijk de Norseman en de Celtman.

In 2016 is Trispiration ontstaan, want ik zou het zo gaaf vinden als meer vrouwen de triathlon ontdekken en ook de lange afstanden. Al mijn kennis als sportdocente en als triathlete deel ik graag. Coaching is zoveel meer dan alleen een trainingsschema. Ik wil je graag laten ervaren wat er gebeurd in je lichaam, hoe je mentaal de moeilijke momenten doorkomt. En jezelf zo nog beter leert kennen en de juiste keuzes kan maken voor jezelf.

Gaan we samen aan de slag?

Liefs Josta

Normaal €227,- Alleen nu:

€127,-

Alles op een rij:

8 weken trainingsschema, elke week ontvang je het schema voor de week.
3 levels, vooraf vul je een vragenlijst in en word je ingedeeld naar jou niveau. 
Elke week 2 learningvideo’s ter verdieping op je training, doel, mindste, voeding.
Elke week een recept, dat ervoor zorgt dat je vol energie door kan trainen.
2 Coachcalls via zoom. 
Elke dag de mogeijkhedi om vragen te stellen via de FB-groep
Zoek je een coach die je begeleidt, verder helpt en meer doet dan alleen een trainingsschema maken.

Toewerken naar een doel met zijn allen. Klaarmaken voor Raceday na 8 weken. Zodanig dat als je straks weer het seizoen losgaat jij volop bent voorbereid op alle fronten.

Dit is je kans!!!

Lage prijs, hoge opbrengst.