Je wilt blessurevrij trainen

Je wilt slim en effectief leren trainen.

Je wilt leren begrijpen hoe je alles kan combineren, training, werk, voeding, sociaal leven(evt gezin)

Je wilt graag je energie behouden en progressie willen blijven maken in je trainingen.

 

Speciaal voor jou heb ik
“De 21Days Triathlon Game Changer samengesteld.

Waar je elke dag een video ontvangt over training, voeding of balans. 3 pijlers waar we mee gaan werken, waar je gaat leren hoe je deze kan laten samenwerken en je verder komt in je trainingen. En nog beter je motivatie kan vasthouden.

Ik help je stap voor stap om je lichaam nog beter te leren kennen, te snappen wat je doet en hoe je je voeding goed krijgt, als ook balans in je week te krijgen.
MET DEZE 21 DAGEN KRIJG JE:

N

Inzicht in je trainingen

N

Zal je motivatie mega stijgen

N

Zin om aan je dag te starten

N

Krijg je meer energie en leer je hoe je blessurevrij kunt trainen.

N

Elke dag weer een boost voor je training.

N

Krijg je de juiste mindset om vol te gaan voor jouw doel.

21 dagen elke dag een video. Over training, voeding of balans

Start de 1e van de maand.

Na elke 7 dagen een live Q&A waar we de koppeling gaan maken met de 3 pijlers.

Samen met andere vrouwen in een community (FB-besloten groep), leer gelijkgestemden kennen

Normaal €67,- Alleen nu:

€21,-

“We willen allemaal het beste en de beste prestatie.
Knallen op die triathlon, een mooie prestatie neerzetten voor jezelf en wellicht een mooi voorbeeld kunnen zijn voor anderen.
We willen met een mega glimlach de finish over gaan en tijdens de wedstrijd geen verval hebben en vooral blessures. “

Herken je dit?

Ik ben dat lekkere trainingsvgevoel even kwijt. De flow is eruit, ik heb niet genoeg tijd om te trainen. En als ik ga trainen heb ik vooral geen energie voor een interval, dus dan maar een rustig duurloopje of rustig fietsen.
Ik weet even niet meer waar ik mee bezig ben, omdat alles in 1 keer op me af komt.
Waarom bestaat een dag niet uit 36uur.
Sommige dagen zit ik in de positieve flow, maar dan ineens wil het even niet meer.
En dan komt ook dat ene pijntje weer om de hoek kijken, ik dacht toch echt dat die blessure weg was.
Mijn omgeving vindt mijn plannen niks en daarom begin ik weer te twijfelen en kan ik slecht mijn motivatie vasthouden.

IK BLIJF MAAR ZOEKEN NAAR DAT JUISTE RITME, GOEDE VOEDING(WEET HEUS WEL WAT IK MOET ETEN, MAAR KOST WEER ZOVEEL TIJD)

ALS TRIATHLON VROUW IS HET BELANGRIJK OM ALLE COMPONENTEN SAMEN TE PAKKEN EN DAARIN JE PRIORITEIT VOOR JEZELF VAST TE HOUDEN

Om helder te krijgen hoe je alles in balans kan laten samenwerken.
Oude dingen los te laten.
Processen in je eigen lichaam te gaan begrijpen.
Je eigen anker uit te gooien in jezelf.
Om vol te geloven je jezelf.

Hoe ik dat doe?

Slim en effectief te gaan trainen, mijn lichaam elke dag weer een beetje beter te leren kennen. Af gaan op mijn intuitie en erin blijven geloven. Mijn omgeving heel duidelijk laten maken wat ik wil bereiken en welk doel ik voor ogen heb, maar ook wat daarvoor nodig is. Slim omgaan met de 24uur die in een dag zitten. 

“Wat zeggen anderen over de 21 Days Triathlon Game Changer”

Djoke van Marum

Wat heb ik veel geleerd en inzicht gekregen.

Maar nu nog alles in de praktijk brengen. De video’s over zwemmen en de bochten met fietsen vond ik heel duidelijk. Ineens viel het kwartje nadat ik de video had gezien.

De recepten vind ik heerlijk en passen in mijn straatje. Qua drinken, deed ik het ook heel anders. Of ik dronk nauwelijks iets en dan was het alleen water. Ook bij trainingen langer dan anderhalf uur. Ik dacht dat ik van al die ‘sportdrankjes’ veel te dik zou worden. Maar door jouw uitleg snap ik dat je koolhydraten en elektrolyten nodig hebt voor een beter en sneller herstel. De video’s over interval en aantal trainingen per week waren een eyeopener voor mij. Ik kijk er iedere morgen naar uit en voor mij had het nog veel langer mogen doorgaan.

 

Alie Brouwer

Ik volg je 21days serie. Vind er veel leuke en leerzame details en probeer alle opdrachten wat toe te passen. Lekkere recepten.

Ik vind dat je het enthousiast brengt en je stimuleert tot meer. Ten minste in mijn geval. Mn planning vind ik nog een dingetje. Het thema balans is voor mij waardevol. Ik train eigenlijk teveel uren denk ik.

Heb nu net weer twee weken dat de motivatie weer slecht is en mijn lijf sputterde. Ik denk overgang…. dan kan ik zo balen.

Maar als ik dan jou video’s zie wordt ik ook wel weer gestimuleerd.

Dus dank voor je motiverende woorden.

Aske van der werf

Heel leuk en divers. Handig dat de videos niet te lang zijn, dat maakt het wat makkelijker om te kijken.  Ik ben zelf nogal van de structuur dus vind het handig dat je de drie pijlers aangeeft van training, voeding en balans en daar stukjes uitpakt voor de videos.

Tip van het zwemmen ook gekeken hoe ik die toepas, hoofd in het zwembad doe ik al goed, buiten wat minder, is ook lastiger met spotten vs naar de lijn kijken en je nergens druk om hoeven maken. Ik denk dat die kleine techniek tips echt gaan helpen omdat het niet al te grote dingen zijn om in je routine eerst in te passen.

Kortom, ik vind het een hele toffe aanvulling op waar ik toch al mee bezig ben en voor een relatief klein bedrag, dat maakt het A. toegankelijk en B. de druk minder hoog om er echt heel grote doelen aan vast te knopen. Ik vind het super dat je dit doet en ik hoop dat er nog veeeel meer mensen hier wat aan gaan hebben.

Normaal €67,- Alleen nu:

€21,-

1 euro per dag

21 Days Triathlon Game Changer

Elke dag een video van 5-10min over Training,voeding of balans.
3x een live Q&A voor al je vragen, maar ook om de koppeling te maken tussen alle onderdelen en hoe je dit kan toepassen.
Begeleiding van mij, dagelijkse reactie op de vragen die je stelt in de besloten FB groep!
Ga voor jou triathlon doel, je krijgt 30dagen toegang tot alle video’s.
je gaat aan de slag samen met vrouwen die ook van duursport en triathlon houden of nieuw zijn in de sport.

Ga voor blessurevrij, vol inspiratie en motivatie trainen voor triathlon!
De prijs is heel laag.
Terwijl de opbrengst heel groot zal zijn.

Wie ben ik?

Ik ben Josta Bolhuis, triathlete al 17jaar lang, 8 hele triathlons (4x Challenge Almere, Ironman Barcelona, Ironman Lanzarote, Norseman, Celtman) Vele halve, OD, kwart en sprint triathlons, naast een aantal marathons en ook de Halve marasthon des sables op Fuertventura.

Trainster/coach en opleider sinds 2000. In de fitness, groepsfitness, duursport, hardlopen, zielen, surfen, wintersport en triathlon. En nu alleen triathlon en duurpsort gericht opvrouwen, omat vrouwen fysiologisch echt anders zijn dan mannen.

Ik adem en leef sport, want naast dat ik triathlon en ultralopen zelf doe ben ik sinds 2000 afgestudeerd aan de ALO(academie lichamelijke opvoeding) en werk ik als sinds mijn 16e in de sport als trainster, coach, docente lichamelijke opvoeding. En vanaf 2016 mijn eigen bedrijf Trispiration.

In 2016 ook mama geworden. En nu 2 zoons uit 2016 en 2018. Naast mijn twee witte herdershonden en lieve vriend.

Ik weet hoe het is om alles te willen. Werk, triathlon, gezin en nog een sociaal leven hebben. Het kan en ik help graag andere vrouwen om haar doel te bereiken. Slim en effectief te gaan trainen, want geloof mij als ik triathlon kan doen naast alles dan kan jij dat ook.

Gaan we samen aan de slag?