Je wilt dolgraag  TRIATHLON doen. Of de stap maken naar langere afstanden.

Je bent een vrouw, een vrouw die sterk in haar schoenen staat, ervan houdt om te leren. Je wilt graag leren hoe je lichaam werkt, hoe energie systemen in elkaar zitten, hoe je balans houdt met werk, training, sociale leven en gezin. Hoe sportvoeding werkt en hoe je zelf kan berekenen wat je nodig hebt. Het complete plaatje.

Past dit bij jou dan heb ik iets gaafs voor je. Leer Trainen als een PRO opleiding.
Deze opleiding is speciaal voor de vrouw die graag zelf in haar eigen tempo lekker aan de slag wil met alles wat ik hier boven heb omschreven.

Wil jij je triathlonseizoen nog mooier maken?
Wil jij de zomer, het najaar en daarna de winter nog effectiever leren trainen, snappen hoe het werkt, het spelletje leren van de balans tussen training, werk, herstel en voeding.

 

Deze cursus bestaat uit 10 modulen. 30 lessen.  Dit is behoorlijk uniek, want in de triathlonwereld bestaat dit nog niet, maar ik ga als triathloncoach echt mega veel kennis met je delen, zodat jij zelf aan de slag kan en helemaal begrijpt waarom je niet altijd in trainingszone 4 kan trainen. En hoe jij blessures kan voorkomen, maar ook begrijpt wat de man met de hamer nou eigenlijk inhoudt en hoe je dit kan voorkomen. En straks vlieg jij over de finish bij jou A race triathlon.

N

Inzicht in planning en periodisering

N

Begrijpen hoe energiesystemen werken

N

Lekker gemotiveerd aan de slag gaan en zin om te trainen

N

Wat sportvoeding is en hoe dit werkt voor de vrouw

N

Hoe hormonen werken en hoe dit je training en wedstrijden kan beinvloeden positief of niet.

N

Leer denken als een triathloncoach

N

Wedstrijdplanning, taperweek, wat is het en wat doe je

N

Herstel en Balans

10-Delige triathlon cursus
Iedere week een module om nog gemotiveerder met je triathlondoel bezig te zijn. Elke week te leren waarom erop een bepaalde manier getraind wordt. En als je je nu opgeeft krijg je er een Bonus module bij, waarin ik je alles vertel over blessures en hoe het herstel daarvan werkt. Leer je eigen lichaam nog beter kennen en haal het beste uit elke training. 

Normaal €497,- Alleen nu:

147,-

“WAT ANDERE CURSISTEN ZEGGEN”.

Janneke Lindner

Ik heb me opgegeven voor deze cursus omdat ik wat bewuster wilde gaan trainen en vooral meer leren over waarom en hoe je goed traint en waar je rekening mee moet houden. Ik heb al veel eruit gehaald door te leren hoe je in de winter moet trainen om op te bouwen en door een jaarplanning te maken. Ik keek tot nu toe alleen per week wat uitkwam en deed dan soms 2 zware trainingen achter elkaar en dan de week erna bijna niks omdat het druk was. Ik gebruik nu een jaarplanning en vond het een heel goed plan om ook B en C races te kiezen ipv alleen die ene A. Mijn ervaring tot nu toe is dat het een goede mix van theorie en praktijk is in deze cursus met veel plaats voor persoonlijke feedback. Ik zou het dus veel mensen aanraden!

Karin Groenveld

Ik heb me opgegeven om andere dingen te leren in de sport. Dat lukt…wedstrijdschema ligt klaar…..moet alleen nog ingevuld😊Ben blij met je. De trainingsdag, je modules, facebook.

Het geeft me de boost die ik nodig heb om volgend jaar mijn doelen neer te zetten en te halen.

Kom maar op 2020😅

Ilse van Asperdt 

Ik heb me opgegeven voor de cursus omdat ik mezelf met meer kennis en achtergrond wil voorbereiden om mijn halve triatlon juni 2020. Daarnaast weet ik van mezelf dat ik in de winter een goede stok achter de deur kan bereiken dus timing-wise is dit ook perfect 😉

Wat ik uit de training haal is vooral verdieping op de kennis die ik al heb. Hierdoor kan ik mijn eigen programma beter fine tunen en kan ik meer op basis van feiten dan op basis van gevoel doen. Vind ik ook erg fijn!

Tot nu toe motiveert de cursus me enorm! Ik kan lekker aan de slag met de informatie waardoor ik meteen resultaat zie. En dan zijn we nog niet eens aan het eind van de cursus!

Ik gebruik de informatie voor het plannen van mijn triatlon (pre-)seizoen en het maken van mijn trainingsplan en mijn trainingen. En ik gebruik het als motivatie om ook in deze donkere en natte dagen op de fiets te stappen of m’n loopschoenen aan te trekken!

 

 

“Vind je Doel” Triathlon cursus voor de vrouw. 

– Begeleid door mij rond verschillende thema’s.

N

Inzicht in je planning

N

Verschil man-vrouw

N

Zin om nog sterker en sneller te worden

N

Tools mee krijgen om handig je schema te maken

N

Wordt nog sterker, sneller en beter

N

Leer waarom altijd moe zijn na een training absoluut niet nodig is

Normaal €497,- Alleen nu:

147,-