SUPER dat je de 3 gratis video’s hebt

aangevraagd.

(DE EERSTE VIDEO ONTVANG JE NU IN JE MAIL)

WACHT!!

WIL JIJ NOG SLIMMER, EFFICIENTER EN BETER GAAN TRAINEN. BLESSUREVRIJ BLIJVEN. DAN HEB IK IETS SPECIAALS VOOR JE.

Je wilt dolgraag je triathlondoel halen

Graag zonder blessure’s,

Met behoud van je energie en eigenlijk wil je elke week progressie maken.

Moet je wel elke dag gaan trainen en hoe houdt je de balans met werk, sociale leven en je gezin.

Speciaal voor jou heb ik het
“21 DAYS TRAITHLON GAME CHANGERsamengesteld.

Veel kennis, veel waarde, veel communicatie mogelijkheid om echt weer een stap verder te komen in je triathlon trainingen als vrouw. Korte opdrachten om meer inzicht te krijgen in hoe jij traint, eet en balans houdt en daarmee die stap te maken om slimmer te gaan trainen.

Deze 21 dagen is geschikt voor de beginner, als je net bent begonnen met triathlon en training. Maar ook voor de triathlete die al langer bezig is met triathlon maar niet verder komt en zin heeft in een motivatie boost en te kijken waar je wat kan veranderen om weer verder te komen.

We gaan met 3 pijlers aan de slag: Training, Voeding en Balans

N

Inzicht in je voeding

N

Leren wat er achter een training zit.

N

Zin om lekker aan de slag te gaan

N

Direct toepasbaar

N

Motiverend en inspirerend om weer je focus op te pakken om lekker te gaan trainen.

N

Houdt de balans, zodat het leuk blijft wat je doet.

1e van de maand start de 21 Days Triathlon Game changer
21 dagen elke dag een video.

21 dagen lang begeleiding via een besloten facebook groep
21 dagen kennis en informatie over 3 belangrijke pijlers.

De 3 pijlers:
1. Training, uiteraard! Krijg uitleg over de training, de achtergrond, energiesysteem en wat er dan gebeurd in je lichaam. Video’s over herstel en hoe je actief kan herstellen. Leer hoe je goed kan luisteren naar je lichaam , zodat je weet wanneer je kan pushen en wanneer even niet. Om zo altijd optimaal met je training bezig te zijn.
2. Voeding, video’s waarin ik je uitleg over koolhydraten, eiwitten, macronutrienten. Maar ook recepten met uitleg. Wat je kan eten voor een wedstrijd, slimme ontbijtjes, maar ook voor na wedstrijden en intensieve trainingen voor een optimaal herstel.
3. Balans, Hoe hou je de balans tussen, werk, sociaal leven, gezin, training. Het mentale spel, stress, blessure preventie. 

De prijs is heel laag.
Terwijl de opbrengst heel groot zal zijn.

Normaal €67,- Alleen nu:

€21,-

Wat zeggen anderen over de 21 Days Triathlon Game Changer

Djoke van Marum

Wat heb ik veel geleerd en inzicht gekregen.

Maar nu nog alles in de praktijk brengen. De video’s over zwemmen en de bochten met fietsen vond ik heel duidelijk. Ineens viel het kwartje nadat ik de video had gezien.

De recepten vind ik heerlijk en passen in mijn straatje. Qua drinken, deed ik het ook heel anders. Of ik dronk nauwelijks iets en dan was het alleen water. Ook bij trainingen langer dan anderhalf uur. Ik dacht dat ik van al die ‘sportdrankjes’ veel te dik zou worden. Maar door jouw uitleg snap ik dat je koolhydraten en elektrolyten nodig hebt voor een beter en sneller herstel. De video’s over interval en aantal trainingen per week waren een eyeopener voor mij. Ik kijk er iedere morgen naar uit en voor mij had het nog veel langer mogen doorgaan.

 

 

 Alie Brouwer

Ik volg je 21days serie. Vind er veel leuke en leerzame details en probeer alle opdrachten wat toe te passen. Lekkere recepten.

Ik vind dat je het enthousiast brengt en je stimuleert tot meer. Ten minste in mijn geval. Mn planning vind ik nog een dingetje. Het thema balans is voor mij waardevol. Ik train eigenlijk teveel uren denk ik.

Heb nu net weer twee weken dat de motivatie weer slecht is en mijn lijf sputterde. Ik denk overgang…. dan kan ik zo balen.

Maar als ik dan jou video’s zie wordt ik ook wel weer gestimuleerd.

Dus dank voor je motiverende woorden.

Aske van der werf

Heel leuk en divers. Handig dat de videos niet te lang zijn, dat maakt het wat makkelijker om te kijken. FB is een makkelijk forum om ook reacties te plaatsen en die van anderen mee te krijgen, de interactie is leuk. Ik ben zelf nogal van de structuur dus vind het handig dat je de drie pijlers aangeeft van training, voeding en balans en daar stukjes uitpakt voor de videos.

 Tip van het zwemmen ook gekeken hoe ik die toepas, hoofd in het zwembad doe ik al goed, buiten wat minder, is ook lastiger met spotten vs naar de lijn kijken en je nergens druk om hoeven maken. Ik denk dat die kleine techniek tips echt gaan helpen omdat het niet al te grote dingen zijn om in je routine eerst in te passen.

Kortom, ik vind het een hele toffe aanvulling op waar ik toch al mee bezig ben en voor een relatief klein bedrag, dat maakt het A. toegankelijk en B. de druk minder hoog om er echt heel grote doelen aan vast te knopen. Ik vind het super dat je dit doet en ik hoop dat er nog veeeel meer mensen hier wat aan gaan hebben.