YES, je gaat DE SWITCH CHALLENGE aan.

Dat vraagt om een dansje.

Hou je mail in de gaten!!!

Maar voor je verder gaat heb ik nog iets heel specials voor je.

Wat nou als je 2021 echt goed gaat starten. Na de challenge heb je zo een boost gekregen en wil je door. Goede voornemens. maar waarom wachten op 1 januari en niet gelijk nu je goede voornemens waar maken. 

 

DE SWITCH op jou manier, de stok achter de deur en de boost voor je lichaam en geest. 

Ready to go!!!

Voor jou speciaal, omdat jij echt gaat voor die boost krijg je 1 maand gratis als je nu op de link klikt en je aanmeldt. Welk programma je ook kiest. De eerste maand is gratis!

 

Wie ben ik en met wie ga je samen trainen?

Josta Bolhuis (42jaar), ik leef en adem sport. Vanaf de dag dat ik besef had van sporten ben ik gaan sporten. Op mijn 18e dan ook gestart met de Academie Lichamelijke opvoeding, de sportopleiding. Na mijn studie begonnen met triathlon, naast Gym docente en groepsfitness instructrice. Triathlon past in alles bij mij. Ik hou van de duur, de uitdaging, het mentale spelletje. In 2011 de stap gemaakt naar de Long Distance en sindsdien 8 hele triathlon gefinished. Waarvan 2 extreme triathlons namelijk de Norseman en de Celtman. EN ik kon geen minuut hardlopen en na het volgen van mijn eigen tips heb ik bovenstaande bereikt. 

In 2016 is Trispiration ontstaan, want ik zou het zo gaaf vinden als meer vrouwen de triathlon en sporten ontdekken. Al mijn kennis als sportdocente en als triathlete deel ik graag. Coaching is zoveel meer dan alleen een trainingsschema. Ik wil je graag laten ervaren wat er gebeurd in je lichaam, hoe je mentaal de moeilijke momenten doorkomt. En jezelf zo nog beter leert kennen en de juiste keuzes kan maken voor jezelf.

Gaan we samen aan de slag?

Liefs Josta