SUPER dat je mijn E-book hebt

gedownload.

(DEZE ONTVANG JE NU IN JE MAIL)

MAAR WACHT!

Ik heb iets heel tofs, namelijk een 2 daagse onlive cursus die hoort bij het E-book. Score vanuit vorige deelneemsters gemiddeld een 9

Maximaal plek voor 10 vrouwen ivm het persoonlijke karakter van de cursus. vol=vol

Het e-book bestaat uit 5 hoofdstukken.

1. Voorwaarden scheppen

2. Realistische doelen stellen

3. Planning en trainingsschema

4. Voeding

5. Verschil tussen mannen en vrouwen.

Daarbij zitten opdrachten. Dit kan je in je eentje doen, maar wat nou als je bij alle hoofdstukken een Zoomcall krijgt waar je live bij bent en ik ook. Je meer verdieping te zien en horen krijgt en we samen de opdrachten uitvoeren. Je gebruik maakt van mijn kennis als coach. 

Korte cursus met veel bruikbare informatie. En meteen in te zetten in je trainings programma. Leuke interactie met de medecursisten.

Blijf zoals je bent. Enthousiast en leergierig met aandacht voor anderen.

Alie Brouwer

Wat gaan we doen

2 zoomcall, 2 avonden van 20.00-21.30uur 

Na de cursus ontvang je de opnames en kan je terug kijken. 

Je hebt 2 dagen de beschikking over een triathlon coach.

Coaching en begeleiding om een goed plan te maken voor jezelf

Inzicht in hoe je blessure vrij kunt blijven bouwen wat er ook in de wereld gebeurd.

Inzicht in hoe hormonen invloed uitoefenen op je trainingen. En inzicht in hoe de overgang werkt en daarna.

Na 2 dagen heb jij een trainingsschema liggen die volledig past in jou agenda, met de juiste voeding en passend bij je doel.

Hoe jij zonder oordeel, zonder aangezicht iedereen bij het proces betrekt. of je nu op de bank zit of traint voor een hele, jij hebt voor een ieder respect.. Dat vind ik zo tof! Je neemt ons mee in het water, op de fiets en tijdens het afzien, je staat bij de support crew en tijdwaarneming, je voedt ons en corrigeert zonder daarin de vrouw zelf te verliezen. Of je nu marinier of huisvrouw bent, fysiotherapeut of met een burn out thuis zit, of je nu nog moet leren zwemmen of al de halve wereld over bent gereisd, jij wilt ons samenbrengen… EN dat is HEEL FIJN> Want samen sporten is zoveel leuker!

Willie Buren

Een mooi uitgangspunt voor mij persoonlijk, zonder tri-athlon ervaring. Vond de interactie met zowel jou als de andere cursisten van toegevoegde waarde. Iedereen kon op een makkelijke, laagdrempelige manier zijn vragen en ervaringen kwijt.

Ingrid Donkersloot

 In 2 dagen tijd gaan we samen sparren, heb jij al je voorwaarden geregeld en weet je hoe je slim en effectief kunt trainen. En dat voor maar 47,- en je kan alles terugkijken. Best gestoord, want ik maak normaal gesproken schema’s voor mijn coachees, wekelijkse coachcalls en begeleid persoonlijk en nu geef ik het bijna weg, maar weet je, ik gun elke vrouw die een gaaf doel voor ogen heeft een slimme manier van trainen. Zodat je super race fit aan de start staat van je triathlon doel, weet hoe je blessures kan voor blijven en in minder tijd meer kan bereiken. Daardoor je energie behoud voor andere leuke dingen in het leven, zoals je kinderen, vrienden en/of familie, je weet wel je support crew. 

2 dagen ben ik er echt live bij, dus kan direct al je vragen beantwoorden en we gaan echt productief aan de slag. 2x 1,5 uur vrij maken en je kan daarna volle bak door met je trainingen. Meld je aan door te klikken op de button.

De cursus en de coaching krijgt een gemiddelde cijfer van 

9

 

 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

2-Delige Triathlon cursus
2 Zoomcalls
Motiverende PEPTALKS van mij!
Inspirerend en zin om te gaan trainen!
De prijs is heel laag.
Terwijl de opbrengst heel groot zal zijn.

Start 1 maart 2021

Maximaal plek voor 10 vrouwen. 

Normaal zou zoiets zeker  €300,- zijn, mede door 3uur coaching en begeleiding maar nu:

€47,-

En na afloop ontvang je de opnamen