YES, we gaan samen 2 avonden aan de slag. 

Hou je mail in de gaten!!!

Maar voor je verder gaat heb ik nog iets heel specials voor je.

Wat dacht je van een trainingsschema dat rekening houdt met jou persoonlijke situatie. Oftewel een persoonlijk trainingsschema 

Nieuw: Brons membership. Voor 35,- per maand heb je elke maand een persoonlijk trainingsschema. 

Je hebt er zin in om toe te werken naar een doel.

Voorbereiding is daarin belangrijk en de juiste trainingen te doen op het juiste moment. 

En naast dat wil je efficient en zo effectief mogelijk trainen. Slim trainen om je energie vast te houden en progressie te blijven maken.

Nog beter leren hoe voeding werkt, de 4e sport van triathlete.

Balans en een juiste mindset behouden.

 

En ik begrijp niet iedereen heeft het budget om 200,- per maand aan een coach te betalen. Want triathlon is al best duur. 

Mijn missie is dat alle vrouwen een goed schema kunnen ontvangen die past in haar agenda, past bij haar niveau en doel. Daarom heb ik 4 memberships ontwikkeld. Brons, Zilver en Goud. En ga je helemaal full-on dan is er nog het premium membership. 

 

Brons is als ervoor jou als je een persoonlijk schema wilt, maar niet altijd contact wil met een coach, zelfstandig aan de slag gaat en 1x per maand via de mail contact hebt over je progressei en je coach de volgende maand voor je kan inplannen. En dat past binnen je budget. 

Voor 35 euro per maand kan jij een persoonlijk schema ontvangen, voor ene juiste opbouw, blessurevrij, passend bij je doel en met de nodige tips. Alles gaat via Traiiningpeaks en de mail. 

N

Elke maand een trainingsschema dat bij jou past.

N

Nog slimmer leert trainen

N

Nog sterker worden in zwemmen, fietsen en lopen met technische tips.

N

Toewerken naar een doel waar ik graag met je meedenk.

Door de vele aanvragen heb ik beperkt plek voor coaching en zit ik bijna vol. Dus wil je hier gebruik van maken wacht niet te lang. 

€35,-

Per maand en per maand opzegbaar

Daar zit je dan, balen dat een training niet gaat zoals je had gehoopt. Waar is de energie van vorige week? waar is die heerlijke flow? Hoe kan het dat wat vorige week zo heerlijk ging, nu niet meer lukt?

Hoe fijn is het als je dan een coach hebt die al deze vragen voor je kan beantwoorden, De kennis heeft en begrijpt hoe de fysiologie van een vrouw werkt. Die je de kennis kan geven om je energie te behouden, de flow erin kan houden, pijntjes geen blessures worden en je continue progressie kan blijven boeken. En dat in balans met je werk, sociaal leven en eventueel je gezin.

 

 

Wie ben ik?

Josta Bolhuis (42jaar), ik leef en adem sport. Vanaf de dag dat ik besef had van sporten ben ik gaan sporten. Op mijn 18e dan ook gestart met de Academie Lichamelijke opvoeding, de sportopleiding. Na mijn studie begonnen met triathlon, naast Gym docente en groepsfitness instructrice. Triathlon past in alles bij mij. Ik hou van de duur, de uitdaging, het mentale spelletje. In 2011 de stap gemaakt naar de Long Distance en sindsdien 8 hele triathlon gefinished. Waarvan 2 extreme triathlons namelijk de Norseman en de Celtman.

In 2016 is Trispiration ontstaan, want ik zou het zo gaaf vinden als meer vrouwen de triathlon ontdekken en ook de lange afstanden. Al mijn kennis als sportdocente en als triathlete deel ik graag. Coaching is zoveel meer dan alleen een trainingsschema. Ik wil je graag laten ervaren wat er gebeurd in je lichaam, hoe je mentaal de moeilijke momenten doorkomt. En jezelf zo nog beter leert kennen en de juiste keuzes kan maken voor jezelf.

Gaan we samen aan de slag?

Liefs Josta